This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Verstopte riolering Oss | Loodgieter Oss

//Verstopte riolering Oss | Loodgieter Oss

Verstopte riolering Oss | Loodgieter Oss

Verstopte riolering in Oss, Hoe komt dat?

Verstopping Oss | Loodgieter Oss
Verstopping Oss | Loodgieter Oss

Het komt regelmatig voor: de riolering is verstopt. Het is zaak dit snel op te (laten) lossen, om overlast te beperken. Bel ons ontstoppingsbedrijf op
0412 – 760922. ‘voor ontstoppingsbedrijf Oss’ of ‘ontstopping Oss’. Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen. Een leiding raakt regelmatig verstopt doordat er water in de riolering blijft staan. Dit is vaak een teken van het verkeerd aanleggen of het verzakken als gevolg van veel regen van de leiding. Na tijden van droogte kan er ook een verstopping plaatsvinden. Wortels van planten en bomen zoeken naar de dichtstbijzijnde bron van vocht, in dit geval de rioleren. Deze wortels vinden een weg in de buis door een foutieve aansluiting of een lek. De wortel groeit hierdoor verder in de buis en zal na loop van tijd de gehele buis verstopt raken. Door het stilstaan van het water koekt het aan en zal na enige tijd een verstopping veroorzaken. Foutief gebruik zorgt ook voor verstoppingen. Natte toiletdoekjes zijn niet geschikt voor het riool. Deze lossen niet op zoals ‘gewoon’ toiletpapier en blijven vaak hangen. Zo kan er waterschade ontstaan doordat water niet uit een afvoer wegloopt of zelf omdat er een leiding is geknapt. Een nare bijkomstigheid is dat er een stank vrijkomt die uit de leiding omhoog vliegt. Deze rotte lucht is niet lang vol te houden en dient direct afgestopt te worden.

Verstopt riool in Oss voorkomen?

Een aantal handige tips van onze loodgieter Oss om een verstopt riool te voorkomen
Een verstopt riool kan iedereen overkomen, maar toch overkomt het de een vaker dan de ander! Dit ligt vooral aan de staat en leeftijd van de leidingen. Een (gedeeltelijk) verstopt riool is erg vervelend en vaak ook niet zelf te verhelpen. Daar heeft u een professioneel rioleringsbedrijf voor nodig. Hieronder zal ik kort uiteenzetten hoe je een verstopt riool kan voorkomen of uitstellen.

Handige tips tegen verstopping in Oss
Er zijn een aantal handige tips die u kunt toepassen om uw leidingen schoon te houden. Een van de eerste tips is het gebruiken van soda om de leidingen schoon te houden, u giet soda in de leidingen en spoelt dit na een aantal uur goed door met heet water. Ten tweede kunt u eens in de zoveel dagen koffieprut door uw leiding spoelen. Dit kan ook uw leidingen schoon houden. Het gebruiken van ontstoppingsmiddelen is niet aan te raden, vanwege hun impact op uw leidingen en op het milieu. Mocht u desondanks deze tips toch nog een verstopping hebben, dan is het uiteindelijk toch nodig om een rioleringsbedrijf in te schakelen.

Toch verstopt? Bel ons ontstoppingsbedrijf Oss

Ons ontstoppingsbedrijf Oss komt dan langs om dit op te lossen. Vaak hebben ze verschillende opties tot hun beschikking, van een simpele veer tot aan een grote wagen om dit probleem te tackelen. Het eerste wat de rioleur doet is de situatie inschatten en proberen te bepalen waar de obstructie zich bevindt. Soms gebeurt dit met een cameraatje. Daarna bepaalt de loodgieter wat de beste strategie is om de verstopping te verwijderen in zo’n kort mogelijke tijd met zo min mogelijk schade. Hoewel een loodgieter altijd zo snel mogelijk probeert te werken, kan het zijn dat hij de pijp moet afgraven en dan is hij wel een dag bezig. Het is daarom ook van belang dat u zelf zo actief mogelijk bent in het voorkomen van verstoppingen!

Wat te doen bij een verstopping in Oss?
Een verstopt riool kan iedereen overkomen maar veel mensen weten vervolgens niet wat ze moeten doen als dit ze overkomt. Na een verstopping zijn er een aantal stappen die u kunt doorlopen, zoals bepalen waar de verstopping zich bevindt en wie hier verantwoordelijk voor is. Mocht u zelf verantwoordelijk zijn dan kunt u het best zo snel mogelijk een professioneel ontstoppingsbedrijf Oss inschakelen en bel
0412 – 760922.

De eerste stappen die ik moet nemen bij een verstopping
Een verstopping ontstaat niet zomaar ineens, vaak zijn er al wel een aantal aanwijzingen. Een daarvan is een rioolstank! Mocht u dit ruiken, dan kan onze loodgieter uit Oss dit komen opmeten en de verstopping verhelpen voordat die een probleem wordt. Een andere kan een borrelende wc of afvoer zijn. Gebruik nooit ontstoppingsmiddelen! Deze zijn slecht voor het milieu en voor de leidingen.

Mijn riool is verstopt!
Uw riool is verstopt, dan is het handig om de erfscheidingsput (huisaansluitingsput) op te zoeken. Soms is deze aangegeven op de tekening maar soms moet deze nog opgezocht worden. Staat dit putje vol met water, dan is de verstopping niet op uw eigen terrein en hoeft u niets te betalen. Staat er geen water in dit putje, dan is de verstopping (helaas) op uw eigen terrein. Een huurder kan in dit geval zijn verhuurder bellen met het probleem en dan wordt dit voor hem of haar opgelost. Een eigenaar zal de verstopping zelf moeten laten oplossen, bel daarom snel ons erkend ontstoppingsbedrijf uit Oss op 
0412 – 760922.

Hoe voorkom ik hierna een verstopt riool?

Door het regelmatig doorspoelen van uw leidingen met koffiedik en heet water of soda en heet water voorkomt u dat er iets ophoopt in uw leidingen. Daarnaast is het nooit verstandig om (frituur) vet of bijvoorbeeld etensresten door de gootsteen te spoelen, deze kunnen uw riolering vrij snel verstoppen.

De meest voorkomende oorzaken van verstoppingen in Oss

Een verstopping komt altijd ongelegen. Een stinkend doucheputje of een wc die niet meer door wil spoelen leveren vervelende situaties op. Je bent echter zelf vaak verantwoordelijk voor deze verstoppingen. Onze loodgieter uit Oss heeft jarenlange ervaring en heeft de meest voorkomende oorzaken voor je op een rijtje gezet.

Haren en zeepresten

Vooral lang haar is een grote boosdoener. Haar bindt zich samen met andere haren en zeep waardoor snel grote proppen ontstaan. Dit werkt vervolgens als een vangnet voor andere troep.

Toiletpapier

Het gebruik van te veel toiletpapier kan ook de oorzaak zijn van verstoppingen. Zorg ervoor dat je dus niet teveel toiletpapier gebruikt en spoel goed door. Het voordeel van een verstopping veroorzaakt door wc papier is wel dat deze vaak met gootsteenonstopper te verhelpen is.

Ontstoppingsmiddelen

Het klinkt misschien raar maar het verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen kan ook een verstopping veroorzaken. Ontstoppingsmiddelen werken vaak alleen als ze op de juiste manier gebruikt worden. Bij verkeerd of teveel gebruik van ontstoppingsmiddelen kunt u ook de leidingen aantasten, wat weer een lekkage op zijn beurt veroorzaakt.

Vet- en etensresten

Voordat de afwas in de vaatwasser wordt geplaatst spoelen veel mensen hun vaat voor. Hierdoor verdwijnen de grootste etens- en vetresten in de afvoer. Wanneer dit vet afkoelt gaat het stollen. Hierdoor kan er een verstopping optreden. Het is verstandig om uw vette vaat eerst af te nemen met keukenpapier.

Frituurvet

Bij het verschonen van de frituurpan gaat bij veel huishoudens het oude frituurvet in het toilet. Dit is verre van verstandig. De grote hoeveelheid vet zal klonten vormen die vervolgens een obstakel vormen. Laat het vet afkoelen en giet het vervolgens terug in de verpakking.

Maandverband, tampons en condooms

Er worden een heleboel dingen door het toilet gespoeld die in de prullenbak thuis horen. Zo ook maandverband, tampons en condooms. Plaats een prullenbak naast het toilet en laat het daar in achter.

Vochtige doekjes

Op de verpakking van vochtig toiletpapier is vaak aangegeven dat het kan worden doorgespoeld. Dit is echter niet handig. Vochtige doekjes zijn één van de meest voorkomende oorzaken van verstopping. Dit geldt ook voor make-up reinigingsdoekjes, schoonmaakdoekjes en babydoekjes. Spoel deze dus absoluut niet door de wc.

Koffiedik

Na het zetten van een lekker kopje koffie spoelen veel mensen hun koffiedik nog weg door de gootsteen. Dit zal met name komen doordat er vaak wordt gezegd dat koffiedik een verstopping helpt voorkomen. Doordat koffiedik de neiging heeft om zich te binden aan andere delen is dit niet het geval. Spoel het dus niet door maar gooi het bij het gft-afval.

Riool ontstoppen Oss

Is het ondanks deze tips niet gelukt om een verstopping te voorkomen? Of leest u het net te laat, en loopt het water nu niet meer weg door het doucheputje of de gootsteen? Dan kunt u natuurlijk eerst zelf proberen om de verstopping te helpen. Lukt dat niet? Dan kunt u ons ontstoppingsbedrijf Oss  inschakelen en bel
0412 – 760922. zoals bijvoorbeeld dit als u een verstopte riolering in Oss heeft. Zij kunnen het snel en vakkundig uw riool ontstoppen in Oss, en kunnen u daarbij ook vertellen dat bij u de oorzaak van de verstopping was, zodat u hem in vervolg hopelijk kan voorkomen. In alle opzichten is voorkomen natuurlijk beter dan genezen!

Onze loodgietersdiensten zijn o.a.:

  • loodgieter Oss
  • loodgietersbedrijf Oss
  • installatiebedrijf Oss
  • ontstoppingsbedrijf Oss
  • rioolontstoppingsbedrijf Oss

Onze loodgieterswerkzaamheden in Oss
Wc ontstoppen Oss
Wat kost riolering ontstoppen Oss
Wat kost ontstoppen riool Oss
Wasmachine afvoer verstopt Oss
Verzakte Rioolbuis Oss
Verzakte Rioolbuis Oss
Verzakte Riool Oss
Verstopte toilet Oss
Verstopte keuken afvoer Oss
Verstopte douche afvoer Oss
Verstopte badkamer afvoer Oss
Verstopte bad afvoer Oss
Verstopte afvoer wasmachine Oss
verstopping spoed loodgieter Oss
verstopping rioolreiniging Oss
verstopping riolering Oss
verstopping loodgieter Oss
verstopping Oss
Stankproblemen Oss
Stankproblemen Oss
Stankoverlast Oss
rookdetectie Oss
Rook inspectie Oss
Rioolservicemonteur Oss
rioolproblemen oplossen Oss
Rioolproblemen Oss
Rioolbuis inspectie Oss
Riool ontstopper met tuinslang Oss
Riool ontstoppen met zoutzuur Oss
Riool ontstoppen met veer Oss
Riool ontstoppen met soda Oss
Riool ontstoppen met soda en azijn Oss
Riool ontstoppen met hogedrukspuit Oss
Riool ontstoppen met hogedrukreiniger Oss
Riool ontstoppen met HG Oss
Riool ontstoppen met afwasmiddel Oss
Riool lucht meterkast Oss
Riool lucht in huis Oss
Riool inspectie Oss
Riool aanleggen Oss
reparaties Oss
Ontstoppen wc Oss
Ontstoppen wastafel Oss
Ontstoppen van regenwaterafvoer Oss
Ontstoppen Riolering Oss
Ontstoppen keuken Oss
ontstoppen Oss
Loodgietersbedrijf Oss
Loodgieter Oss
lekkage opsporen Oss
lekkage loodgieter Oss
lekkage Oss
lekkage detectie Oss
lekkage dakkapel Oss
Lekdetectie Oss
Hoge druk ontstoppen Oss
Hoe riolering ontstoppen Oss
Douche afvoer verstopt Oss
camera inspectie Oss
Badkamerafvoer verstopt Oss
Afvoer bad verstopt Oss

2019-01-11T10:53:37+00:00

About the Author:

Neem direct contact met ons op